Архів. Оголошення «Компания «Кап-Строй» Донецк построит элитный дом всего за 40» від 18.03.2013 застаріло і тому приховано.
Компания «Кап-Строй» Донецк построит элитный дом всего за 40
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
Будівництво будинків від НВП "УкрКапСтрой" ТОВ «НВП« УкрКапСтрой »пропонує комплексні ремонтно-будівельні роботи. Розумні ціни, незаперечна якість, великий досвід у сфері будівництва. Ми ...
Повісимо полку, відремонтуємо проводку, пересунемо шафу Повісимо полку, відремонтуємо проводку, пересунемо шафа, замінимо дверний замок, відремонтуємо сантехніку. Просвердлимо, відріжемо, Підключення ...
Будівництво будинку «під ключ». ТОВ «НВП« УкрКапСтрой »виконає будівництво будинку« під ключ ». Ми гарантуємо високу якість виконання будівельних робіт будь-якої складності. ...
Будівництво альтанок з барбекю комплексом * Будівництво альтанок з барбекю - створення інтер'єру * Облицювальні роботи будь-якої складності - монтаж "готових" облицювань, облицювання за ...
мармурові сходи Мармурові сходи також міцні і довговічні, але більше підходять для використання всередині приміщень з невеликою прохідністю. Крім того, сходи з ...
Сходи гранітні Гранітні сходи можна використовувати як зовні, так і всередині приміщень. Вони досить міцні і здатні протистояти зовнішнім впливам. Сходи з граніту ... | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
Комплексний ремонт квартир Досвідчені майстри нашої компанії на високому професійному рівні виконають комплексний ремонт квартири «під ключ», обробку новобудови з нуля (від ...
Оздоблення квартир Стяжка підлог. Гіпсокартон будь-якої складності, штукатурка, шпаклівка під фарбування, поклейка шпалер, укоси, кахель, пластик, сантехнічні роботи, ...
Ремонтно-будівельні роботи Виконуємо всі види демонтажних робіт, перепланування приміщень. Фундамент. Кладка: шлакоблок, чорнової і облицювальна цегла. Покрівля та даху. ...
Комплексний ремонт квартир Бригада професіоналів виконає оздоблювальні роботи будь-якої складності з монтажу гіпсокартону, кладки плитки, шпаклювання, штукатурці, поклейки ... Ремонт квартири в Броварах. Ремонт квартири. Ексклюзивний ремонт. Ремонт і обробка магазинів і офісів. Косметичний ремонт. Будівництво басейнів. Технагляд.
Захист споруд від затоплення та протікання води! Затікає підвал або гараж? Волога руйнує споруди? Бригада кваліфікованих будівельників виконає роботи з гідроізоляції Ваших підвалів, гаражів, дахів і ...
Дизайн дитинкою комнаті Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ...
Дизайн ресторанів і кафе Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ... Дизайн інтер'єру, дизайн фасаду, перепланування, ландшафтній Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ...
Висотні роботи, промисловий альпінізм Висотні роботи, промисловий альпінізм. ПП "Терра-Альп" пропонує виконання висотних робіт будь-якої складності - утеплення квартир та ... | |
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua