Архів. Оголошення «Ремонт квартири в Броварах» від 09.04.2019 застаріло і тому приховано.
Ремонт квартири в Броварах.
Ремонт квартири. Ексклюзивний ремонт. Ремонт і обробка магазинів і офісів. Косметичний ремонт. Будівництво басейнів. Технагляд.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Регіон: Бровари
Номер оголошення: 389758
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
![]() Ми пропонуємо повний комплекс робіт по монтажу опалення, водопроводу, каналізації в котеджах, дачах, готелях, інших будівлях. Наші фахівці виконають ... Послуги плиточника (м.Бровари). Послуги плиточника в Броварах. • Плиткові роботи (облицювання стін всередині і зовні приміщення плитками всіх типів) Бровари, Броварський р-н • ... Будівництво та ремонтно-оздоблювальні роботи в Києві і обл. Стяжка підлог. Гіпсокартон будь-якої складності, штукатурка, шпаклівка під фарбування, поклейка шпалер, укоси, кахель, пластик, сантехнічні роботи, ... ![]() Можливі різні варіанти будівництва, як за типовими проектами, так і за проектами наданими замовником. Інженерний супровід на всіх стадіях ... ![]() Облицювання плиткою будь-яких розмірів і складності мозаїка, метлахская, керамограніт, природний камінь ... Будь дизайн заказчіка.Опит роботи більше ... ![]() Ремон квартир, офісів, та ін. Приміщень. окремі види робіт, електрика, сантехніка, плитка. Штукатурні, малярні роботи, шпаклівка, грунтовка, ... | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
![]() Затікає підвал або гараж? Волога руйнує споруди? Бригада кваліфікованих будівельників виконає роботи з гідроізоляції Ваших підвалів, гаражів, дахів і ... ![]() Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ... ![]() Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ... Дизайн інтер'єру, дизайн фасаду, перепланування, ландшафтній Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ... ![]() Висотні роботи, промисловий альпінізм. ПП "Терра-Альп" пропонує виконання висотних робіт будь-якої складності - утеплення квартир та ... ![]() Комплексна теплоізоляція приміщень. (Утеплення квартир та будинків). ПП «Терра-Альп» пропонує послуги по утепленню вашої оселі. - утеплення фасадів, ... ![]() ПП "ТЕРРА-АЛЬП" надає послуги пов’язані з доглядом, спилюванням та обрізкою дерев в умовах житлової і промислової забудови, при наявності ... ![]() Виконуємо всі види робіт на висоті за допомогою промислового альпізму а саме -монтаж -демонтаж -фасадні роботи -гідроізоляційні роботи - та багато ... Отделочные работы Виполняем отделочные работы любой сложности , гипсокартон, плитка , обои ![]() Затікає підвал або гараж? Волога руйнує споруди? Бригада кваліфікованих будівельників виконає роботи з гідроізоляції Ваших підвалів, гаражів, дахів і ... | |