Архів. Оголошення «Земельные работы» від 17.03.2013 застаріло і тому приховано.
Земельные работы
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Регіон: Єнакієве
Номер оголошення: 389766
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
Did you mean: Мы устанавливаем любые межкомнатные двери в Ки якісно професійно встановлюючи міжкімнатні двері (орні, розсувні установка розширювачів дверної коробки (доборів) Працюємо без вихідних в зручному ... Планування пристрою заземлення Завдання пристрої заземлення Пристрій заземлення являє собою Глибинний заземлювач - заземлювач, який, як правило, встановлюється перпендикулярно ... АВК5-2. 11 За договірною ціною пропонуємо програму в галузі будівництва по складання кошторисів АВК5-2. 11АВК5-2. 10. 2, АВК5-2. 9. 2, АВК3-2. 7. 0, АС-4, АС-4 ... Виготовляємо єврозабори, ЗБВ паркани, бетонні паркани Напрямки нашої роботи це виготовлення декоративних залізобетонних європарканів, металообробка, виготовлення деталей з металу, послуги спецтехніки, ... Тротуарна плитка від виробника Продаж усіх форм тротуарної плитки ФЕМ. Цеглинка стандартний і вузький, старе місто, креатив, подвійне Т, соти, ромб і т. д. Надаємо повний комплекс ... lt; <МИ БУДУЄМО ЩОБ ЖИТИ>> Будівництво та ремонт житлових і нежитлових приміщень. Ремонт квартир будинків офісів магазинів. Штукатурка-шпаклівка від 25 грв обклеювання шпалер ... | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
![]() Досвідчені майстри нашої компанії на високому професійному рівні виконають комплексний ремонт квартири «під ключ», обробку новобудови з нуля (від ... ![]() Стяжка підлог. Гіпсокартон будь-якої складності, штукатурка, шпаклівка під фарбування, поклейка шпалер, укоси, кахель, пластик, сантехнічні роботи, ... ![]() Виконуємо всі види демонтажних робіт, перепланування приміщень. Фундамент. Кладка: шлакоблок, чорнової і облицювальна цегла. Покрівля та даху. ... ![]() Бригада професіоналів виконає оздоблювальні роботи будь-якої складності з монтажу гіпсокартону, кладки плитки, шпаклювання, штукатурці, поклейки ... Ремонт квартири в Броварах. Ремонт квартири. Ексклюзивний ремонт. Ремонт і обробка магазинів і офісів. Косметичний ремонт. Будівництво басейнів. Технагляд. ![]() Затікає підвал або гараж? Волога руйнує споруди? Бригада кваліфікованих будівельників виконає роботи з гідроізоляції Ваших підвалів, гаражів, дахів і ... ![]() Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ... ![]() Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ... Дизайн інтер'єру, дизайн фасаду, перепланування, ландшафтній Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ... ![]() Висотні роботи, промисловий альпінізм. ПП "Терра-Альп" пропонує виконання висотних робіт будь-якої складності - утеплення квартир та ... | |