Архів. Оголошення «Cтроительные работы» від 17.02.2014 застаріло і тому приховано.
Cтроительные работы
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Регіон: Ялта
Номер оголошення: 416007
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
![]() Дизайн интерьера квартиры, офиса, коттеджа. Все необходимые чертежи, визуализация (изображения Вашего будущего интерьера), эскизы отдельных ... благоустрій, Укладання плитки ФЕМ, Організація виконає роботи з укладання ФЕМ, гранітної бруківки, установка бордюр, поребриків ![]() Дизайн інтер'єру квартири, офісу, котеджу. Всі необхідні креслення, візуалізація (зображення Вашого майбутнього інтер'єру), ескізи окремих ... муляр-лицювальник Ложу кладку будь-якої складності облицювальну і чорнову, облицювання піщаником (брекчия, локшина, руст зі сколом), стаж-15 років, електроінструмент ... ![]() Я - майстер-виконроб, і я до біса люблю свою роботу. А ще в мене добре виходить будувати будинки і робити гарні апартаменти в Ялті. Майстер-виконроб в Ялті Мене звати Василь Зубаков. Я - майстер-виконроб з досвідом роботи на ринку ремонту і будівництва більше 15-ти років. Великий досвід оздоблювальних ... | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
![]() Будівельна компанія якісно і швидко виконає ремонтно-будівельні роботи різної складності, а також допоміжні роботи по документації, дизайну, підбору ... ![]() Служба «Чоловік на годину» в Броварах - це величезна команда висококласних фахівців різного профілю: сантехніки, електрики, збирачі меблів, ... ![]() Строим дома из СИП панелей. Из СИП панелей можно строить как здания целиком (так называемые Канадские дома, или дома по Канадской технологии), так и ... ![]() Пристрій і ремонт покрівлі, даху. Монтаж м'яких і жорстких покриттів. Установка водостоків, снегозадержателей. Монтаж покрівельних люків і вікон. ... ![]() При будівництві будинку слід обов'язково подбати про якісної гідроізоляції фундаменту, в іншому випадку, волога буде проникати в матеріал стін і ... Внутрішньо-оздоблювані роботи Комплаксні ремонтні роботи квартир, особняків, офісів, ремонт під ключ. ![]() Товариство з обмеженою відповідальністю «СТАРК сервіс» Компанія «СТАРК сервіс», є будівельною компанією повного циклу: • розробка та затвердження ... Санвузол під ключ Проведемо ремонтні роботи ванних кімнат, укладання кахлю, заміну труб, сантехніки, установку ванни, унітазу, умивальника, боллер. Оздоблення квартир (Кривий Ріг). Зовнішній вигляд будинку, квартири і інтер'єр приміщення стане для Вас найбажанішим з усіх можливих варіантів, після того як наші фахівці втілять в ... | |