Архів. Оголошення «муляр-лицювальник» від 07.09.2011 застаріло і тому приховано.
муляр-лицювальник
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
Будівництво котеджів в Ялті Я - майстер-виконроб, і я до біса люблю свою роботу. А ще в мене добре виходить будувати будинки і робити гарні апартаменти в Ялті. Майстер-виконроб в Ялті Мене звати Василь Зубаков. Я - майстер-виконроб з досвідом роботи на ринку ремонту і будівництва більше 15-ти років. Великий досвід оздоблювальних ... Якісне будівництво будинків будь поверховістю Якісне будівництво будинків будь поверховістю, спецоб'єктів, ремонт квартир, офісів, реконструкція санаторіїв. Послуги будівельної техніки. ... муляр-лицювальник Виконую облицювальні роботи цеглою та природним каменем-пісковиком. Облицювання будинку, будівництво паркану з облицювальної цегли. Облицювання ... Буроін'єкційні палі Виконуємо комплексні роботи на території Великої Ялти, Сімферополя, Севастополя, Гірського Криму зі зміцнення грунтів і фундаментів споруджуваних і ... Будівництво та ремонт Бригада виконає будівельні роботи, реконструкція, ремонт. Беремо будь-які обсяги. Є весь необхідний інструмент. | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
шпаклювальних і малярських робіт • Підготовка стін і стель під оздоблювальні роботи • Шпаклівка стін і стель під фарбування • Фарбування стін і стель в / е фарбою • Шпаклівка стін і ...
ГІПСОКАРТОННІ РОБОТИ • Пристрій перегородок • Пристрій фальшстена • Пристрій колон • Пристрій коробів • Пристрій арок • Монтаж ГКЛ на укоси, ніші, стовпи • Монтаж круглих ...
РЕМОНТНО-ОЗДОБЛЮВАЛЬНІ РОБОТИ - Демонтажні роботи, перепланування - Заливка фундаменту, кладка шлакоблоку, цегли - Електромонтажні роботи - Сантехнічні роботи - Вирівнювання ...
Буріння свердловин на воду, монтаж водопостачання. Київська бурова компанія »пропонує послуги з буріння фізичним та юридичним особам України, основні напрямки нашої роботи: • Буріння свердловин на ...
Ремонт квартир і будинків у Харкові Вирішили зробити ремонт? Хочете щоб ремонт Вашої квартири або будинку був якісний, а витрати помірні? Компанія `Ліміон` може задовольнити Ваші ...
Продам двоголову зварювання BB2030 `KABAN` Двоголова зварювання BB2030 `KABAN` виробляє одночасну зварку чотирьох кутів ПВХ профілю під кутом 90o. Забезпечує високу якість зварювання та ... Бетонування Необхідно провести бетонні роботи в приватному секторі, в гаражі
Перила та огородження з нержавіючої сталі Виробництво і монтаж поручнів і огорож з нержавіючої сталі. Так само реалізуємо елементи з нержавійки для самостійної збірки огорож та поручнів. ...
Продам трубы, фитинги, тройники Продам трубы, фитинги, тройники, обратный клапан PVC SN4 в ассортимете для наружной канализации. Склад в Тирасполе. Возможна доставка по ... гіпсокартон найбільша швидкість робіт, ідеальне якість виконаних робіт, професійний підхід і виконання робіт по гіпсокартону (кнауф), армстронг, гідро-термо ... | |
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua