Архів. Оголошення «Щебень гравійний Недорого Доставка!» від 08.08.2010 застаріло і тому приховано.
Щебень гравійний Недорого Доставка!
Постачання сипучих будівельних матеріалів по Москві і найближчого Підмосков'я. Швидко і недорого. Можлива доставка в день дзвінка. У нас вигідні ціни та висока якість продукції. Вся що поставляється нами продукція сертифікована! Завжди в наявності: Пісок річковий, кар'єрний (Мкр. 1, 6-1. 9), крупнозернистий (Мкр. 2. 5-3. 2). Щебінь гранітний, гравійний, вапняний (фр. 5-20; 20-40; 40-70). Відсів гранітний (фр. 0-5), керамзит (фр. 5-10; 10-20), родючий і рослинний грунт, торф, асфальтова крихта. Вторинний щебінь (фр. 5-20; 20-40; 40-100) і відсів вторинний (фр. 0-10). ПЦБ і ОПГС.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Цегла, цемент, бетон, щебінь тощо
Перегляньте нові оголошення в рубриці Цегла, цемент, бетон, щебінь тощо
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
Щебень гравійний Недорого Доставка! Постачання сипучих будівельних матеріалів по Москві і найближчого Підмосков'я. Швидко і недорого. Можлива доставка в день дзвінка. У нас вигідні ... Полістиролбетони блоки, перемички армовані продаж. Блоки, при об'ємі від 120 м3/прі обсязі до 37 м3: D 250-2050руб/2410 руб, D 300-2100руб/2450руб, D 400-2350руб/2750руб, D 500-2670руб/3070руб ... Щебень гравійний Недорого Доставка! Постачання сипучих будівельних матеріалів по Москві і найближчого Підмосков'я. Швидко і недорого. Можлива доставка в день дзвінка. У нас вигідні ... Щебінь вторинний Асфальтний крихта! Оперативно і недорого здійснюємо постачання нерудних будівельних матеріалів на об'єкти Москви і найближчого Підмосков'я. Можлива доставка в ... Гранітний щебінь різних фракцій Оперативно Недорого! Постачання нерудних будівельних матеріалів по Москві і найближчого Підмосков'я. Швидко і недорого. Можлива доставка в день дзвінка. У нас вигідні ... Щебень гравійний Недорого Доставка! Постачання сипучих будівельних матеріалів по Москві і найближчого Підмосков'я. Швидко і недорого. Можлива доставка в день дзвінка. У нас вигідні ... | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
Доставка піску від 20тон Фастівський Васильківський р-н Доставка піску без обмежень Фастів Васильків Газоблок Газоблок 600х300х200 (100) виробництва Куп'янськ, Обухів. Висока якість, низько ціна. Вся продукція сертіфікована. Доставка в Київ та область. З ... Системи огородження Системи захисту від виробника. Паркани, хвіртки, ворота. Вся продукція оцинкована і забарвлена полімерним покриттям. Можливе виготовлення під ... Газоблок Газоблок 60х30х20 (10) виробництва Куп'янськ, Обухів. Висока якість, низька ціна. Вся продукція сертифікована. Доставка по Києву і області. З ... Цегла рядова Цегла рядова повнотіла, пустотіла М-75, М-100, М-150. Вся продукція сертифікована. Гарантія якості, помірна ціна, доставка по Києву і області. З ... Облицювальна цегла Облицювальна цегла керамічна, клінкер всіх виробників України зі знижками! Новий Розділ, Евертон, СБК, Альтком, Керамейя, Литос .... З повагою, Юрій, ... Продам шлак доменний гранульований ГОСТ 3476-74 Підприємство на постійній основі пропонує на території України і на експорт: - шлак доменний гранульований для виробництва цементу (ГОСТ 3476 - 74) в ... Цегла М100 Дешево і якісно кременчуцький ЦЕГЛА М 100 80коп/шт з заводу! Зручна фасовка по 312шт на піддоні в плівці! Мінімальне замовлення 7. 000 шт постійним ... Куплю оптом цемент 400 ШПЦ Куплю оптом цемент 400-ШПЦ, 200-300 тонн на місяць, розфасований в паперові пакети, оплата нал / безнал ЗБВ Терміново продається арматура діаметром 25 НДЛ 5-9 м. Ціна 4800 грн. Панелі перекриття, продаж в Києві з доставкою будь-яких ЗБВ виробів. Фундаментні ... | |
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua