Продаж стельових розеток «СІМ'Я» — оптом та в роздріб.

Компанія «Сім'я Трейдінг Україна» пропонує широкий асортимент декоративних розіток стель з полістиролу (пінопласту) для будь-якого інтер'єру.
Ми виробляємо якісні вироби з чітким рельєфом, детально опрацьованими візерунками та ідеальним білим кольором, які легко поєднуються з люстрами та декоративною ліпниною.
У нашому асортименті вироби для класичних, сучасних та арт-деко інтер'єрів.
Легкість та міцність матеріалу дозволяють швидко та зручно монтувати розетки самостійно, а висока довговічність гарантує збереження зовнішнього вигляду на багато років.

Ми пропонуємо гнучкі умови співпраці:
- оптові поставки для будівельних компаній, дизайнерів та дистриб'юторів
- роздрібні продажі для приватних клієнтів
- Можливість індивідуальних замовлень за розмірами та дизайном.

Завдяки стабільній якості продукції та індивідуальному підходу ми здобули довіру наших партнерів, з якими співпрацюємо вже багато років.

Запрошуємо до співпраці! Переконайтеся, що працювати з нами легко, вигідно та зручно. Замовте стельові розетки «СІМ'Я» для свого проекту вже сьогодні та додайте стиль та вишуканість у будь-який інтер'єр.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Продаж стельових розеток «СІМ'Я» — оптом та в роздріб.
Loading
Автор:
Семья Трейдинг Украина
Сім'я Трейдинг Україна
Тел.:
Loading067 101-XX-XX Показати телефон+380 67 101 1712
Дата публікації: 26.09.2025
Рубрика: Бізнес-контакти
Регіон: Вишгород
адреса: Шолуденка,21
Номер оголошення: 476073
Коментарі

Інші оголошення в даній рубриці:

Продаж елементів інтер'єрного декору Продаж елементів інтер'єрного декору
Одним з базових напрямків діяльності "Сім'я Трейдинг Україна" є виробництво і продаж елементів інтер'єрного декору. Ми пропонуємо найбільший в ... Читати далі
Здається в оренду лісопилка з обладнанням, верстатами і скла
Територія лісопилки знаходиться в промзоні Вишгорода (7 км від Києва)приемливая ціна оренди. Зручна транспортна розв'язка (жд-набережна-автотраса)

Схожі оголошення в інших регіонах:

Шукаємо забудовника
Шукаємо забудовника, ми завод виготовлювач металопластикових вікон виготовимо та встановимо вікна, двері, балкони
Easy3DPrint - 3D друк у Києві Easy3DPrint - 3D друк у Києві
Центр 3D друку Easy3DPrint пропонує комплексні послуги у галузі тривимірного сканування, моделювання та друку по всій Україні. Використовуючи сучасні ... Читати далі
Оптові ціни літом! Дрова дубові, березові, сосна. Доставка Оптові ціни літом! Дрова дубові, березові, сосна. Доставка
Наша компанія "Клуб Дров" запрошує вас до співпраці. У нас 8-ми річний досвід в доставці дров і ви точно залишитеся задоволені якісною продукцією та ... Читати далі
Продаж заводу бруківки, бетонних виробів та товарного бетону Продаж заводу бруківки, бетонних виробів та товарного бетону
Продається діючий завод тротуарної плитки, бетонних виробів та товарного бетону в Київської області. Підприємство розташоване в столичному регіоні, ... Читати далі
Виробник керамічних обігрівачів запрошує до співпраці
«Фабрика кліматичних систем» - вітчизняний виробник керамічних обігрівачів запрошує до співпраці всіх, чий бізнес пов'язаний з: - ремонтами та ... Читати далі
Запрошуємо до співпраці на взаємовигідних умовах
Компанія КліматUA запрошує до співпраці монтажні бригади у Києві та області! Наша компанія на взаємовигідних умовах запрошує до співпраці будівельні ... Читати далі
Куплю відводи нержавіючі Dn 10-150 AISI 304 Куплю відводи нержавіючі Dn 10-150 AISI 304
На постійній основі цікавить придбання відводів з нержавіючої сталі AISI 304
Компанія "Контакт-92" - виробництво профспецодежди
Продемонструвати успішність бізнесу, створити неповторний образ одягу персоналу - це вигідне фінансове вкладення. ЧФ Контакт-92 виконає пошиття одягу ... Читати далі
Шукаю представників Шукаю представників
Шукаю представників і посередників по регіонах України з продукції фонтанчики питні
Запрошуємо до співпраці! Запрошуємо до співпраці!
Ми, будівельна компанія SkTransbud (ПП "СК Транс-Буд") можемо здійснювати для Вас весь комплекс будівельних робіт: будівельно-монтажні, фасадні, ... Читати далі

додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua