Архів. Оголошення «Продам 3-х комнатную квартиру» від 14.06.2018 застаріло і тому приховано.

Продам 3-х комнатную квартиру
Продам 3-х комнатную квартиру пер. Дачный, состояние жилое. Имеются все счетчики. Квартира не угловая, тёплая, возможность пристройки и перепланировки. Этаж: 1/5. Площадь: общая - 54.8 м², жилая - 41 м², кухня - 5 м². Без посредников.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Нерухомість
Дата публікації: 14.06.2018
Рубрика: Нерухомість
Регіон: Охтирка
Номер оголошення: 456341

Інші оголошення в даній рубриці:

Срочно!Продам 5-ти комнатную квартиру в Ахтырке Срочно!Продам 5-ти комнатную квартиру в Ахтырке
Продам 5-ти кімнатну квартиру в Сумській обл, м, Охтирка, вул. Київська, у відмінному стані! Квартира знаходиться на 1 поверсі 9 поверхового будинку, ... Читати далі
Продам будинок в с. Кардашовка.
ППродам будинок в с. Кардашівка, Ахтирській р-н, Сумська обл. Садиба 0,73 га, будинок - загальною пл. 57кв. м., газове опалення (новий котел), літня ... Читати далі
Продам капітальний кирпичний будинок
Продається капітальний цегляний будинок в с. Хухра Охтирського р-ну,літня кухня, два сараї, гараж, усе кирпичне, капітальне. Будинок знаходиться в ... Читати далі
Продається капітальний кирпичний будинок в с. Хухра Охтирськ
Продається капітальний цегляний будинок в с. Хухра Охтирського р-ну,літня кухня, два сараї, гараж, усе кирпичне, капітальне. Будинок знаходиться в ... Читати далі
Срочно продам 1 км. кв. по ул. Октябрьской, д. 21
Срочно продам 1 км. кв. в центре г. Ахтырки. Все вопросы по телефону. Торг.
Частина будинку по вул. Гафановіча, 60кв. м.
Частина будинку по вул. Гафановіча, 60кв. м., гараж цегл. , Три сарая, погріб цегляний, вода, газ, котел, світло.

Схожі оголошення в інших регіонах:

Пропоную Виробничі приміщення (столярний виробництво, столяр Пропоную Виробничі приміщення (столярний виробництво, столяр
На сегодня - діюче столярне виробництво. Пропонується: Продаж або оренда з Викуп, або довгострокова оренда. Цільве призначення земельної ділянки - ... Читати далі
Мій дім, моя фортеця! Мій дім, моя фортеця!
Мій дім моя фортеця Ці слова про Нього, про Ваш майбутній будинок! Сучасний, капітальний будинок з Масандра з усіма зручностями, побудований з ... Читати далі
Ангар з металоконструкцій на замовлення. Побудуємо ангар під Ангар з металоконструкцій на замовлення. Побудуємо ангар під
Ангари. Каркасні ангари. Прямостінні ангари. Будівництво для АПК. Монтаж металоконструкцій. Компанія ТОВ «СтальБудМонтаж» побудує ангар, ... Читати далі
Здам квартиру від господаря, люкс 4 кімнати, центр Луганськ Здам квартиру від господаря, люкс 4 кімнати, центр Луганськ
Здам в оренду квартиру від господаря, люкс 4 кімнати, центр Луганська Новий сучасний ремонт, утеплена, автономка, мп вікна, вода цілодобово, ... Читати далі
Сферичні будинки SunHouse. Сферичні будинки SunHouse.
Круглий будинок - це ваш ідеальний і комфортний сімейне вогнище, в якому ви будете почувати себе ідеально. У природи немає прямих ліній, все створено ... Читати далі
Продаж будинку Продаж будинку
Дім 350 кв. м. кухня-їдальня, камінна зала, 6 кімнат, 3 с/в, 6 сот., гараж на 2 машини, 100000 у.е.
Продам будинок, таунхаус Царське Село від забудовника. Продам будинок, таунхаус Царське Село від забудовника.
Новий теплий будинок в престижному районі Одеси - Царське Село! готовність 100%! Акція! Загальна площа 130 кв.м. - 480 $ за кв.м.! 3 рівня, з ... Читати далі
Земельна ділянка
Продається Садово - городний кооператив по близу м. Житомир у.с Дениші в мальовничому місті. Площа зем. длянки складає 7.5 Га. Поруч річка Тетерів, ... Читати далі
Терміново! Продається елітний будинок в с.Крюковщина. Без ко Терміново! Продається елітний будинок в с.Крюковщина. Без ко
Пропозиція від забудовника. Є можливість зробити внутрішню обробку будинку в найкоротші терміни! Загальна площа будинку 315м2. Земля - ​​15соткі + ... Читати далі
Стоп! Срочно продам просторную 3к Петровского (верх), тупик
Продам 3к в самом верху Петровского, тупик маршруток, рядом АТБ, VARUS, школа, сад, трамвай. Чистый подъезд, зажиточные соседи, парковка во дворе. ... Читати далі

BAU.uaBAU.ua - Строительство и Архитектура Украины: строительные услуги, недвижимость, оборудование