Архів. Оголошення «Дизайнер інтер\'єру або екстер\'єру» від 23.05.2016 застаріло і тому приховано.
Дизайнер інтер\'єру або екстер\'єру
Чи плануєте робити ремонт? Не знаєте з чого почати? Телефонуйте мені.
Маючи більше 10 років досвіду роботи в проектуванні і будівництві, створимо для Вас індивідуальний дизайн-проект інтер'єру квартири або котеджу, а якщо треба то і дизайн фасаду (екстер'єр).
Замовивши у мене дизайн-проект Ви отримаєте:
- Індивідуальний і креативний дизайн з єдиним стилістичним рішенням.
- Обміри безкоштовно.
- 3D візуалізацію (від 3-х і більше картинок на кожне приміщення).
- Комплект креслень (робоча документація).
- Безкоштовний авторський нагляд і технічні консультації.
Вказана середня ціна за дизайн інтер'єру.
Я допоможу Вам спокійно і підготовлено виконати ремонт і Ви будете задоволені кінцевим результатом!
Більш детальну інформацію з прикладами моїх робіт можна подивитися на сайті.
Можу розробити дизайн-проект віддалено. А так же на окремі приміщення (обговорюється індивідуально).
Маючи більше 10 років досвіду роботи в проектуванні і будівництві, створимо для Вас індивідуальний дизайн-проект інтер'єру квартири або котеджу, а якщо треба то і дизайн фасаду (екстер'єр).
Замовивши у мене дизайн-проект Ви отримаєте:
- Індивідуальний і креативний дизайн з єдиним стилістичним рішенням.
- Обміри безкоштовно.
- 3D візуалізацію (від 3-х і більше картинок на кожне приміщення).
- Комплект креслень (робоча документація).
- Безкоштовний авторський нагляд і технічні консультації.
Вказана середня ціна за дизайн інтер'єру.
Я допоможу Вам спокійно і підготовлено виконати ремонт і Ви будете задоволені кінцевим результатом!
Більш детальну інформацію з прикладами моїх робіт можна подивитися на сайті.
Можу розробити дизайн-проект віддалено. А так же на окремі приміщення (обговорюється індивідуально).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Різне
Перегляньте нові оголошення в рубриці Різне
Регіон: Київ
Номер оголошення: 442630
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
![]() Практично всі види фурнітури, яка встановлюється в двері з алюмінієвих профілів мають можливості для її точного налаштування. Це зроблено для того, ... ![]() Верстат двовальний для переробки обапола SkyWood SS-360 призначений для переробки обапола (обзел), отриманого після розпилювання на Брусовочні ... ![]() Верстат двовальний багатопильний SkyWood МS-210 призначений для поздовжнього розпилювання двухкантний і трехкантного бруса висотою до 210 мм і ... ![]() Ролетні системи - це складна конструкція, важливим елементом якої є полотно, що складається з рухливо з'єднаних між собою планок (ламелей). Чи варто ... ![]() Найчастіше ремонт ролет включає в себе заміну поламаних замків ролет або тягових пружин. Якщо ролети оснащені електроприводом, в разі його виходу з ... протиерозійний геомати Ерозія знищує рослинний покрив, береги водойм. Ерозія серйозно порушує будівельні роботи, системи та споруди. Використання геоматов протиерозійного ... | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
![]() встановимо: - Карнизи, - Полки, - Дзеркала, - настінний годинник, - Картини, - Сушарки для білизни, - Електрополотенцесушітелі, - Навісні шафи для ... Резервуари для транспортування Кас Новотроїцьке Іванків Виробляємо ємності, резервуари, баки різних форм (прямокутні, циліндричні з плоским або з конічним дном) для транспортування і зберігання рідких ... ![]() Модельний pяд від 100 30 000 тис. Літрів. Спеціальні ємності можуть використовуватися для перевезення всіх харчових речовин, агресивних речовин, ... ХБ Ганчір'я купити Дніпропетровськ «Трикотаж темний»: Найбільш цінною здатністю даного виду ганчірок, є здатність вбирати у великих об'ємах рідини будь-якого виду: вода, масла, ... ![]() Ємності для агропідприємств, виготовлені з харчового поліетилену, за рахунок посилення товщини стінки забезпечується міцність конструкції і стійкість ... ![]() Повішу телевізор на стіну.
Монтаж, налагодження смарт тв.
Ціна договірна. Всі райони Одеси і передмістя. ![]() Поліпропіленова стрічка для обв'язки легких і малогабаритних вантажів. Біла і сіра. 19 мм – намотування в бобіні - 1000 м. ![]() Продаємо високоякісні лаки для підлоги і фарби для ТМ Johnstones. В асортименті: Фарба Johnstones Flortred (5л). Стійка до впливу хімікатів, води, ... ![]() Покриття грунтовок Johnstones Universal Primer (1 л / 2,5 л / 5 л). Містить цинк фосфатний антикорозійна пігмент. Для нанесення на деревину, метал і ... | |