
Архів. Оголошення «Оборудование для шоковой заморозки» від 23.01.2025 застаріло і тому приховано.
Оборудование для шоковой заморозки
ТОВ "Фаер фрост" пропонує Вам шокову заморозку для швидкого заморожування Вашої продукції до - 40С. У найкоротші терміни зробимо розрахунок, постачання і монтаж обладнання! Все в наявності! У порівнянні з традиційним способом заморожування на стелажах у холодильних камерах, переваги застосування швидкоморозильних апаратів такі: Зменшуються втрати продукту в 2-3 рази Скорочується час заморозки в 3-10 разів Скорочуються виробничі площі в 1,5-2 рази Скорочується виробничий персонал на 25 - 30% Скорочується термін окупності на 15-20%
Розглянемо практичні результати застосування технології шокової заморозки. Загальний час заморожування. Якщо при традиційній технології загальний час заморожування для пельменів і котлет становить 2,5 години, то при швидкому заморожуванні воно дорівнює 20 - 35 хв., Що дає значний економічний ефект. Час проходження другого етапу знижується з 1 години до 15 хвилин.
Структура тканин.
Висока швидкість охолодження, що забезпечується шокової температурою в камері (-30) - (-35) ° С і інтенсивним обдуванням продукту, дозволяє форсовано пройти перехід з рідкої в тверду фазу. При цьому кристали льоду формуються значно менших розмірів і практично одночасно в клітці і міжклітинних перегородках (клітини залишаються неушкодженими). Внаслідок цього практично незмінною і краще, ніж при інших способах консервування, зберігається структура тканин свіжого продукту.
Екологія та біохімія.
Відсутність якої б то не було термічної і хімічної обробки (за винятком бланшування і обробки аскорбінової кислотою, покладених за технологією для деяких видів овочів і фруктів) і внаслідок цього незмінність типів білків роблять швидке заморожування способом, абсолютно який не погіршує екологічну чистоту і біохімію продукту.
Бактеріологічна чистота.
За рахунок швидкості заморожування скорочуються і періоди активності бактеріологічної середовища.
Розглянемо практичні результати застосування технології шокової заморозки. Загальний час заморожування. Якщо при традиційній технології загальний час заморожування для пельменів і котлет становить 2,5 години, то при швидкому заморожуванні воно дорівнює 20 - 35 хв., Що дає значний економічний ефект. Час проходження другого етапу знижується з 1 години до 15 хвилин.
Структура тканин.
Висока швидкість охолодження, що забезпечується шокової температурою в камері (-30) - (-35) ° С і інтенсивним обдуванням продукту, дозволяє форсовано пройти перехід з рідкої в тверду фазу. При цьому кристали льоду формуються значно менших розмірів і практично одночасно в клітці і міжклітинних перегородках (клітини залишаються неушкодженими). Внаслідок цього практично незмінною і краще, ніж при інших способах консервування, зберігається структура тканин свіжого продукту.
Екологія та біохімія.
Відсутність якої б то не було термічної і хімічної обробки (за винятком бланшування і обробки аскорбінової кислотою, покладених за технологією для деяких видів овочів і фруктів) і внаслідок цього незмінність типів білків роблять швидке заморожування способом, абсолютно який не погіршує екологічну чистоту і біохімію продукту.
Бактеріологічна чистота.
За рахунок швидкості заморожування скорочуються і періоди активності бактеріологічної середовища.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

Коментарі
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
![]() Пропонуємо економічне рішення складних завдань! Продам недорого, фальцювальний верстат для виготовлення різних видів коробів та інших, складної форми ... ![]() Інструмент для фальцевої покрівлі виготовлений з високоякісного матеріалу. Покрівельна рамка Sorex виконує остаточне закриття подвійного стоячого ... ![]() Якщо Ви займаєтеся виробництвом снігозатримувачів, то ця інформація напевно Вас зацікавить! Пропонуємо ознайомитися з комплектом обладнання для ... ![]() Пропонуємо купити зиговку ручну, або з електроприводом, без попередньої оплати, за прийнятними цінами! Зіговочна машина ручна Sorex CW 50/200 ... ![]() Предлагаем широкий ассортимент высококачественного оборудования для гибки и резки тонколистового металла: листогибочные станки, вальцы, зиговки, ... Продам. Прес гідравлічний ОКС1671М б/у в робочому стані | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
Машина контактного зварювання. МТ-2202, рік випуску - 1991 р., стан робочий. Є можливість перевірити в роботі. Ціна 19500 грн. ![]() Продаємо гідравлічні розподільники з умовним проходом 6, 10, 16 і 20 мм, такі як: ВЕ6.14 Г24, РХ6.14 Г12, РЕ6.14 110В, (ручні ВММ6.14, ВММ10.14 ... ![]() Сходи складська, висота від 1м до 7м, з металу (розбірна, з робочою платформою), (Україна). Будь-яких розмірів виготовлення під замовлення (10 ... ![]() Тельфера (нові, складського зберігання) Стропи, павуки. Ручні ланцюгові кранові талі, черв'ячні. Кішки для талів. Рокли, штабелери, виробництво ... Продається фарбувально-сушильна камера Б/У Продається фарбувально-сушильна камера для авто Б/У. Дизельна. Для легкових авто. Угорська. В даний час періодично здається в короткострокову оренду Стартер СТ - 25 "ЗІК" Продам стартер СТ-25 застосовуваний на дизельних двигунах виробництва Токмацького заводу ім. Кірова (6ч12/14 і 4Ч10, 5/13), а також розпилювач (5х0.4 ... Стартер СТ - 25 (Токмак) Пропоную стартери СТ-25 застосовуються на дизельних двигунах (6ч12/14 і 4Ч10, 5/13) виробництва ТОВ «Південдизельмаш» м. Токмак, а також розпилювач ... ![]() Продаю тельфера (ел. талі) вир-ва Болгарія, Росія. Вантажопідйомністю від 0, 5т до 12, 5т, різної висоти підйому. Складського зберігання, в наявності ... ![]() Якщо Ви хочете купити вальці, телефонуйте до нас, і ми надамо якісне обладнання та доступні ціни в поєднанні з грамотним післягарантійним технічним ... | |
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua