Архів. Оголошення «Дизайн інтер'єру будинку, квартири, ресторану» від 17.07.2020 застаріло і тому приховано.
Дизайн інтер'єру будинку, квартири, ресторану
Дизайн ресторанів, кафе, готелі Дизайн готелю, ресторану і кафе - необхідна деталь для великого успіху у сфері громадського харчування. Адже зайшовши в заклад, клієнт першим справою бачить дизайн, а тільки потім може судити про інших не менш важливих речах - обслуговуванні і меню. Кафе, ресторани, піцерії в Ужгороді зустрічаються дуже часто. Як зробити так, щоб клієнт відвідав саме Ваш заклад, а побувавши в ньому - захотів повернутися і привести з собою колег, друзів або членів сім'ї? Відповідь проста - довірте професійного дизайнера інтер'єру Вігула Сергію Михайловичу дизайн вашого закладу. Ми створюємо неповторний та унікальний дизайн ресторану і кафе в Ужгороді та Закарпатській області: • розробка ідеї дизайну або професійне доопрацювання ваших пропозицій • дизайн для готелів, ресторанів, клубів, барів та кафе - від закладів преміум - класу до столових • оновлення і перепланування інтер'єру • індивідуальний підхід до створення дизайну з урахуванням рівня вимог і потреб клієнтів • виконання інтер'єру в будь-якому стилі - національному, сучасному, в стилі будь-якої епохи. • гарантуємо якісний дизайн інтер'єру, авторський нагляд
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Регіон: Ужгород
Номер оголошення: 403767
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
Архітектор, дизайнер в Ужгороді, Закрпаття Етапи проектування будинків і дизайн інтер'єру: 1. зустріч Замовника, архітектора і дизайнера: визначаються основні габарити будинку, розташування ...
Проект будинку в Україні, проектування. Проект будинку не розкіш, а невід'ємна частина будівництва, дозволяє правильно розподілити витрати часу і коштів. А буде він типовий або ...
Балкони під ключ Нам є шо вам запропонувати. Балкони під ключ Козирьки, Криші, Відливи, Підвіконники. Металопластикові: Вікна, Двері, Алюмінієві роздвижні конструкції ...
Дизайн дитинкою комнаті Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ...
Дизайн ресторанів і кафе Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ... Дизайн інтер'єру, дизайн фасаду, перепланування, ландшафтній Я, Вігула Сергій Михайлович, дипломований дизайнер-архітектор з дев'ятирічним стажем роботи, мені дуже подобається створювати комфорт, красу, ... | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
Поклейка шпалер в Києві Як якісно і надійно поклеїти шпалери? Наші майстри правильно, надовго і красиво поклеїти шпалери різних видів. Виконаємо підготовку - демонтаж старих ...
Ремонт ролет. Проводимо ремонт ролет заміна ламелей обслуговування механізмів управління, у тому числі - автоматики. Заміна пультів, перепрограмування. Заміна ...
Укладання ламінату (Київ). Акуратно, швидко і якісно настил ламінатпола, паркетної дошки, ковроліну, лінолеуму. Монтаж плінтуса. Вирівнювання підлоги рідкими сумішами. ...
Будинки з сіп панелей. Виробничо-будівельна компанія «Мегасфера А.Т.» ТОВ здійснює будівництво будинків з сіп панелей, sip панелей і сендвіч панелей за канадською ...
Будівництво будинків за канадською технологією. Компанія «Мегасфера А.Т.» ТОВ займається будівництвом будинків за канадською технологією. У процесі будівництві ми в точності дотримуємося правил і ...
Ремонт обробка квартир Поклейка шпалер, шпаклівка, штукатурка, штукатурка декоративна, штукатурка маячна, укладання плитки, настил ламінату, ковроліну, лінолеуму, ... Укладання ФЕМ Здравствуйте! Якщо у Вас немає часу, сил, та й просто бажання розбиратися в процесі самому, то ми пропонуємо замовити послугу "під ключ" Тепер же ...
Утеплення квартир Утеплення квартир та будинків ПП «Терра-Альп» пропонує послуги по утепленню вашої оселі. - утеплення фасадів, перекриттів, дахів, балконів, вікон, ...
Смоління дахів євроруберойдом ПП “Терра-Альп” виконує ремонт та перекриття плоских дахів, балконних дашків та інших споруд євроруберойдом . Поточний та капітальний ремонт. ...
Висотні роботи, промисловий альпінізм Висотні роботи, промисловий альпінізм. ПП "Терра-Альп" пропонує виконання висотних робіт будь-якої складності : • утеплення квартир та ... | |
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua