Архів. Оголошення «Дизайн інтер'єрів в Сімферополі і по Криму» від 25.04.2011 застаріло і тому приховано.
Дизайн інтер'єрів в Сімферополі і по Криму
Здравствуйте! Мене звуть Ігор, я профессіанальний дизайнер інтер'єрів, графічними розробками займаюся протягом 14 років. Пропоную свої послуги з розробки дизайну інтер'єрів, візуалізацію і 3д проектіровніе: інтер'єри квартир, будинків, дачі, офісні приміщення, готелі і пансіонати, магазини, бутики, бари, ресторани і т. п. Фотографічна візуалізація допоможе Вам конкретно визначитися з метою і прийнятих рішеннях , а так само в колірній гамі і стилі майбутнього інтер'єру. Працюю по всьому Криму, Ялта, Алушта, Судак, Феодосія, Євпаторія, Севастополь, Сімферополь. Я пропоную свої послуги на вигідних умовах, можна починати цінове спілкування від 4-5 уе за м. кв. по підлозі. Замовлення виконуються в короткі терміни. Спільно з розробкою інтер'єрів, можу запропонувати створення сайтів для Вас або Вашої компанії і підприємства із застосуванням сучасних графічних технологій, флеш і анімації, ну і природно 3д, повний функціонал, система управління контентом і новинами, створення інтернет магазинів і каталогів товарів з системою он- лайн замовлень, ціна - від 2500 грн за сайт компанії, так само й інтернет-магазин. Роботи з розробки інтер'єрів ви можете переглянути за адресою. Мої контакти: e-mail:, тел: 095-325 760-XX-XX Показати телефон325-76-03.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Перегляньте нові оголошення в рубриці Будівельні і ремонтні послуги
Регіон: Сімферополь
Номер оголошення: 263244
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
будівельні оздоблювальні та фасадні роботи Будівельний підрозділ якісно виконує оздоблювальні та фасадні роботи будь-якої складності, обробку фасадів і інтерєрів ліпним декором, псевдолепка. ... Ремонтні та оздоблювальні роботи за найнижчими цінами! Виконуємо комплексний ремонт квартир. Ремонт офісів / складських приміщень Найнижчі ціни, знижки при великих обсягах робіт Укладання плитки, ... Ремонтні та оздоблювальні роботи за найнижчими цінами! Виконуємо комплексний ремонт квартир. Ремонт офісів / складських приміщень Найнижчі ціни, знижки при великих обсягах робіт. Укладання плитки, ... Укладання плитки за найнижчими цінами в Криму! Виконуємо комплексний ремонт квартир. Ремонт офісів / складських приміщень. Найнижчі ціни, знижки при великих обсягах робіт. Укладання плитки, ... Укладання плитки за найнижчими цінами в Криму! Виконуємо комплексний ремонт квартир. Ремонт офісів / складських приміщень. Найнижчі ціни, знижки при великих обсягах робіт. Укладання плитки, ... Укладання плитки за найнижчими цінами в Криму! Виконуємо комплексний ремонт квартир. Ремонт офісів / складських приміщень. Найнижчі ціни, знижки при великих обсягах робіт. Укладання плитки, ... | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
Асфальтування доріг, будівництво та ремонт в Запоріжжі - Будівельне підприємство «АТОН» успішно працює в Запоріжжі. Пропонуємо наступні види робіт: • Асфальтування доріг, автостоянок, тротуарів, ... якісний монтаж Обшивка балконів, вагонка, гіпсокартон, утеплення, підлога - якісно 063262 травня 2000 Покрівля. Покрівельні роботи. Ремонт м'якої покрівлі Дні М'яка покрівля. Капітальний та поточний ремонт м'якої покрівлі, монтаж покрівлі, пристрій м'якої покрівлі, покрівельні роботи, ... - розбивка осей, винос реперів, винос меж ділянки, подсчі Геодезичні роботи - розбивка осей, винос реперів, винос меж ділянки, підрахунок обсягів земляних робіт, топографічна зйомка, геодезичний супровід ... Дачний будинок Оренбург Будівництво дачних і житлових будинків за каркасно-щитової технології в Оренбурзі. Індивідуальний підхід, розумні ціни. тел: 89228869793, 925597, ... Дрібний ремонт по дому. Домашній майстер у Пермі Допомога по будинку. Служба домашнього майстра в Пермі. Чоловік на годину в Пермі. Виклик майстра. Дрібний побутовий ремонт в квартирах жителів міста ... Ремонт квартир, кімнат та офісів в Пермі Ремонт квартир жителів міста Пермі. Низькі ціни. Професійний підхід до ремонту. ТОВ `Бригада будинку` - професійні обробники в Пермі Будівельна фірма `Ексела` м. Перм. Будівництво будинків і Будівельна фірма `Ексела` м. Перм. Будівництво будинків і котеджів. Від закладення фундаменту до даху. Будівництво з нуля. Тел. +7 (342) 279-89-89, ... Продам АНГАР Продам АНГАР. Виготовлення ангарів з шириною прольоту від 8м до 18м. Висота від 4м до 9м відповідно. Металевий каркас ангара складається з 6 ... Зовнішнє утеплення квартир Кривий Ріг! Мій дім - моя фортеця; подбає про міцний і теплий дім - першочергове завдання кожного доброго господаря. Зовнішнє утеплення фасадів будинків і ... | |
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua