Архів. Оголошення «Луганськ кування та виготовлення меблів» від 10.01.2011 застаріло і тому приховано.
Луганськ кування та виготовлення меблів
Якщо ви потрапили на дану сторінку, то ймовірно, що вам все гарне подобається! Вірніше сказати і привабливий і практичний! Хочу вам розповісти про такий напрямок в оформленні інтер'єру як про кованих виробах і кованих елементах. Ви запитаєте який мені від цього інтерес? Резонне питання. А відповідь дуже проста, я просто напевно жінка може дивна, але я вважаю чим більше краси у світі буде, тим чистішою буде суспільство! Я дію за аналогією тих же сектантів, які як би намагаються перед богом виглядати в кращому вигляді і чим більше заманять у свої мережі релігійних фанатиків, тим їм на небі воздасться! Я не вірю у всяку маячню і просто вважаю що краса врятує світ! Я дизайнер по професії і по цьому як фахівець просто вирішила в Різдвяні свята від нічого робити розповісти світові, а можливо і окремим зацікавленим людям про те як зробити житло затишніше і красивіше. Адже так приємно коли вдома порядок і немає всього що обтяжує і обтяжує. А щоб так було потрібно для початку зрозуміти сенс всього того що слід робити для досягнення певного результату. Ось наприклад у мене мета одна, житло повинне бути мінімум захаращене і максимум бути зручним для проживання. Речі повинні бути практичними і в той же час красивими. Ви напевно будинку маєте як і будь-яка людина меблі, але я думаю ви не замислювалися про те, що меблі в будинку відіграє дуже важливу роль.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Метал, вироби з металу
Перегляньте нові оголошення в рубриці Метал, вироби з металу
Інші оголошення в даній рубриці: |
|
Продам! феросиліцій ФС 65, ФС 55, (FeSi-58%) ціна 8500грн. Продам! феросиліцій ФС 65, ФС 55, (FeSi-58%) ціна 8500грн. 0986842034 ТОВ Машстрой; Металоконструкції Про компанію: Виробництво і монтаж всіх видів металоконструкцій (Башта Рожновського, конвеєра стрічкові, елеватори, ферменних конструкції, склади, ... Виробляємо кулестійкі сертифіковані банківські кабіни Виробнича фірма «Фанд» працює в банківському секторі з 1997 року. На даний момент нашими фахівцями були розроблені, пройшли випробування і ... Кола і поковки. Можлива доставка перевізниками Коло ф. 150 ст. 3-7 шт. Коло ф. 180 ст. 09Г2С-14 шт. Коло ф. 56 ст. 40ХН-шт. Коло ф. 150 ст. ШХ15-5шт. Коло ф. 110 ст. 3 - 4 шт. Коло ф. 62 ст. 40Х-6 ... Кування Луганськ Елементи художньої ковки Кування, Елементи художньої ковки, Ковані вироби Найнижчі ціни Луганська і області. відповідні планки 13мм продам відповідні планки 13 мм 0. 42 ГР | |
Схожі оголошення в інших регіонах: |
|
Купимо Вольтметр, частотомір, генератор. Компанія ТОВ `Модуль-Т` здійснює оптові закупівлі неліквідів, б / у, списаної радіовимірювальної техніки, такий як: вольтметри, осцилографи, ... вироби з нержавіючої сталі в Сімферополі, Криму та України Поруччя, огорожі, ємності, навіси, леєри для яхт, устаткування для кафе і барів, огорожі з нержавійки для пансіонатів і готелів, поручні з ... Виготовимо пружини, продам пружини, продаж пружин ПП Пружина виготовляє пружини стиснення, пружини розтягування і пружини кручення з пружинного дроту по кресленнях або зразкам замовника для всіх ... Виготовимо в Криму і України огороджувальні конструкції з чо Виготовимо в Криму і України огороджувальні конструкції з чорного металу, нержавіючої сталі та алюмінію: 1) перила і поручні 2) пандуси для інвалідів ... Зварювальні Роботи (Металоконструкції Під Замовлення) -Художня Кування (Ворота, Паркани, Балкони, Грати, Козирки, Сходи, Перила)-Меблі металеві, Каміни, Мангали, Лавки-Монтаж Стояков Гарячої та Холодної ... некондиція профільної труби АТ «ВКП« Металіст »виробляє і на постійній основі реалізує профільні труби перетином від 15х15 до 80х40 з товщиною стінки 1, 2-3мм, в тому числі їх ... вироби з плоского металу Виробництво і продаж виробів з плоского металу (оцинковка або алюмоцинк з полімерним покриттям різної кольорової гами): планки під софіт, торцеві ... Сходи, перила, навіси та інші металоконструкції Проектуємо, виробляємо, монтуємо гвинтові і маршеві сходи зі сталі, неіржавійки, алюмінію зі сходинками з каменю, дерева, скла. Також виробляємо ... Покупка ангара/каркаса ангара в любом регионе Украины Покупка ангара/каркаса ангара в любом регионе Украины. Покупка ангаров/складов/цехов. Покупка модульного здания (гаража) б/у, с хранения, нового. ... Вироби з нержавіючої сталі Сходові огорожі з неіржавіючої сталі - одне із сучасних напрямків у будівництві сходів. Огородження з неіржавіючої сталі не тільки забезпечують людям ... | |
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua