Архів. Оголошення «Автономна каналізація `ОАЗИС» від 27.08.2023 застаріло і тому приховано.

Автономна каналізація `ОАЗИС
Пропонуємо Вашій увазі оптимальне рішення з очищення стічних вод-станції біологічної очистки стічних вод `ОАЗИС`, що виготовляються нашим підприємством на промисловій основі.
Аераційна станція глибокого біологічного очищення побутових стічних вод з повним окисленням `ОАЗИС` - це зручна, сучасна і перспективна автономна система відведення та очищення господарських і побутових стічних вод.
У випадку, якщо централізована каналізація відсутня, або підключення до неї пов`язане з певними труднощами, `ОАЗИС` - незамінне рішення.
Виконані з полімерних матеріалів, не схильних до корозії, на базі сучасних технологій, з використанням оптимально підібраного комплекту обладнання, станції `ОАЗИС` гарантують замовнику високий рівень очищення стоків і безперебійну роботу з мінімальними витратами на обслуговування протягом тривалого періоду часу.
Оптимально підібрані рішення `ОАЗИС` автономної очистки стоків для заміського будинку, котеджу, дачі, бази відпочинку, автозаправної станції, СТО, автомийки, офісних і виробничих приміщень, кафе, ресторанів, об`єктів соціальної інфраструктури, дозволяють вирішити питання відведення та очищення стоків як в густо заселених масивах, так і поблизу водойм, паркових зон, місць водозабору (якщо на території є свердловина). Типовий модельний ряд: станції на 3, 5, 6, 9, 11, 16, 22, 35, 50 і 75 чол. , Можливий індивідуальний проект більшої продуктивності.
Для ознайомлення з повним прайсом і більш детальною інформацією звертайтесь за тел. : 8 098 035-XX-XX Показати телефон+380 98 035 6900 e-mail:
Доставка по Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Контакти приховані
Перегляньте нові оголошення в рубриці Водопостачання і каналізація
Дата публікації: 27.08.2023
Рубрика: Водопостачання і каналізація
Регіон: Київ
Номер оголошення: 321166

Інші оголошення в даній рубриці:

Баки для літнього душа 140л і 200л. Баки для літнього душа 140л і 200л.
Емкости(бак, резервуар) для летнего душа 140л и 200л. Емкости черного цвета, плоской формы. Низкие цены, качество, индивидуальный подход!
Септики - 1, 5 - 2, 0 - 2, 5 - 3, 0 м3 ! лучшие цены Септики - 1, 5 - 2, 0 - 2, 5 - 3, 0 м3 ! лучшие цены
Предлагаем СЕПТИК ДЛЯ МОНТАЖА В ГРУНТ на 1500л , 2000л, 2500л 3000л. На торцах септика установлены два патрубками диаметром 110мм для подключения ... Читати далі
 

Схожі оголошення в інших регіонах:

Нержавіючі трійники ст. 12х18н10т Нержавіючі трійники ст. 12х18н10т
Реалізуємо нержавіючі трійники зі складу і під замовлення ст. 12х18н10т.
Буріння свердловин на воду Дніпропетровськ, Запоріжжя, Полта Буріння свердловин на воду Дніпропетровськ, Запоріжжя, Полта
Буріння свердловин на воду (водозабірних, гідрогеологічних, артезіанських, водознижуючих), Дніпропетровська, Запорізька обл. і Україна, в тому числі ... Читати далі
Буріння свердловин Дніпропетровськ
Буріння свердловин на воду Дніпропетровськ та обл. Ми можемо пробурити свердловину будь-якого призначення і на будь території: Буріння артезіанських ... Читати далі
 
додати оголошення
додати оголошення на ВІКОННУ дошку OKNA.ua
додати оголошення на САНТЕХНІЧНУ дошку TRUBA.ua
додати оголошення на МЕБЛЕВУ дошку DECOR.ua